CORONAVIRUS

Kære medborgere og patienter.

Hudklinikken i Thisted holder åbnet, men grundet den aktuelle coronavirus situation, skal nedenstående specielle forholdregler følges. Der vil formodentlig ske løbende ændringer i disse, og vi vil derfor bede jer holde jer opdateret her på hjemmesiden.

I hudklinikken skal der fortsat bruges mundbind. Dette såvel i venteværelset som i konsultationslokalerne. 

TidsbookingDet er ikke muligt at booke tider ved fremmøde. Dette af hensyn til at reducere personkontakt og smitterisiko.

– Fremmød så vidt muligt tidligst 5 minutter før din tid. Vi ønsker at begrænse smitterisikoen i venteværelse. Kommer du tidligere, bedes du vente i din bil. Der vil være begrænset siddeplads i venteværelse, og disse pladser er fortrinsvis til gangbesværede, ældre og svagelige.

– Konsultationer holdes så korte som muligt af hensyn til at mindske opholdstiden i klinikken og gensidig smitterisiko. 

– Vi frabeder os fremmøde af pårørende, venner mv. som ikke er nødvendige for konsultationen.

– Vi frabeder os fremmøde hvis:

  • man har symptomer på virusinfektion, forkølelse mv. Alle former for risici for smitte til personale ønskes undgået aht. konsekvenserne ved dette. Smittet personale vil, uanset om det drejer sig om corona eller ej, skulle hjemsendes med heraf følgende aflysninger og forlængede ventetider til følge.

Du bedes i så fald melde afbud til hudklinikken pr. telefon eller på mail: laser@jydsklasercenter.dk (angiv da kun fornavn, mødetidspunkt og “grundet coronavirus” – for sent afbud faktureres ikke).

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.