Kosmetisk behandling

Typer af behandling

Rynker - Laser

Tunge øjenlåg - laser

Botox
Dynamiske rynker

Filler
Statiske rynker

Hårfjerning - Laser

Akne ar - laser

Tatoveringer - laser

Karsprængninger
laser

Hud- og laserklinik med diskret beliggenhed og fokus på grundighed, ærlighed og æstetik.

Hos Jydsk Lasercenter anvender vi de mest avancerede og anerkendte lasersystemer og udfører botox- og filler-behandling.

Vi er blandt de førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed i Nordvestjylland.
Vores top avancerede laserudstyr er din garanti for tryghed og kvalitet. Vi vejleder dig i, hvordan du opnår en optimal hudpleje og det bedste behandlingsresultat. Vi kan også hjælpe dig med at vedligeholde et ungdommeligt udseende med Juvederm filler og Botox Vistabel behandlinger.
Kosmetiske behandlinger tilpasses individuelt og i forhold til lige netop dit behov og din hudtype.
Vores målsætning er er fremme de naturlige flotte detaljer i ansigtet samt at reducere de grove alders og mimik betingede forandringer der kommer med tiden. Vi ønsker ikke at bidrage til det til tider abnorme og karikerede billede der er skabt af kosmetisk behandling betinget af “overbehandling”. Derfor får du f.eks. ikke lavet abnormt stor læber eller tilsvarende hos hudlæge Frej Studstrup.

Ekspert i laserbehandling og individuelt optimalt resultat

Hos Jydsk Lasercenter tænker vi stort og bredt. Det kan vi, fordi vi råder over en stor og meget avanceret behandlingspalette indenfor laserbehandling. Det giver dig mulighed for at opnå et optimalt individuelt resultat. Hos os er kvalitet og tryghed en selvfølge og vi bestræber os hele tiden på at skabe enestående resultater.

På laserklinikken har vi forskellige laser systemer, som af hudlæge Frej Studstrup selekteres til individuel behandling og samtidig kan kombineres med aktive hudplejeprodukter, Juvederm eller Botox Vistabel behandlinger. Ofte anvendes forskellige laser apparater under et behandlingsforløb.

Laserbehandlingen sammensættes altid på den mest skånsomme måde af hudlæge Frej Studstrup.

Vi anbefaler dig at starte med en gratis kosmetisk forundersøgelse, hvor dine behov og ønsker evalueres i forhold til de praktiske muligheder. Det er vores ønske at du får et realistisk indtryk af behandlingsmulighederne og vi ønsker ikke at sælge dig en behandling, som du ikke bliver tilfreds med.

Vores behandlingspalette

  • Smartxide CO2 DOT laser (banebrydende fraktionslaser siden 2010) – til behandling af rynker, solskadet og/eller ældet hud samt ar. Kan ofte erstatte kirurgi på øvre og nedre øjenlåg og kan på netop dette område udføres på kun 5 minutter! CO2 laserbehandling er den mest effektive laserbehandling, der findes til foryngelse og opstramning af ansigtshuden, og vores DEKA Smartxide CO2 DOT laser regnes af mange, som den bedste blandt CO2 lasere.
  • Lumenis One laser m. IPL og langpulset ND Yag – til behandling af karsprængninger og rosacea i ansigt samt samt på øvrige krop. Denne laser er på Jydsk Lasercenter den eneste at finde i Danmark.
  • Q-switchet TattooStar laser – til fjernelse af tattoveringer og permanent makeup. Denne laser er en af de mest avancerede tattoo lasere på markedet og hos Jydsk Lasercenter den eneste i hele Skandinavien.
  • Synchro HP laser med IPL og langpulset ND Yag – til behandling af karsprængninger såvel i ansigtet samt på øvrige krop. Fjerner endvidere hemangiomer (rubinpletter) og venesøer (blå mærker på læberne)
  • Mediostarlaser XT – til permanent hårfjerning
  • BeautyStar 532 – “grøn” laser der bla. fjerner blodkar.
Scroll to Top