Statiske rynker – Filler

Behandling af statiske rynker med Juvederm

Hvad er statiske rynker i ansigtet?

Statiske rynker er de rynker og folder, der er til stede i hvile eller når vi ikke danner ansigtsudtryk. De udvikler sig som vi bliver ældre, fordi naturlige stoffer som kollagen, elastin og hyaluronsyre, der giver huden struktur og volumen falder med alderen. Tabet af hudens struktur og volumen betyder, at huden har sværere ved at få sin oprindelige position tilbage efter ansigtsudtryk og som et resultat heraf dannes de statiske rynker og folder.

Injektionsbehandling for rynker og tabt volumen i ansigtet

Her på Jydsk Lasercenter har hudlæge Frej Studstrup erfaring i denne behandlingstype. Der findes flere brands på markedet til behandling af rynker og tabt volumen og kontur i ansigtet. Det nok bedst kendte i Danmark er Restylane. På Jydsk Lasercenter anvender vi Juvéderm serien, som er et amerikansk produkt og er markedsledende i USA. Juvéderm kan ligesom Restylane og andre brands indenfor vævsfyldstof tilbyde et naturligt og langtidsholdbart alternativ til kirurgi men med en ny forbedret serie af det naturlige vævsfyldstof, som kroppen fra naturens side selv producerer og som nedbrydes under aldringsprocessen.

Juvederm har vist sig at vare op til 12 måneder. Med den nye “Vycross” teknologi har Juvederm nu skabt 3 helt nye revolutionerende produkttyper med endnu længere holdbarhed på 15 og 18 måneder. Det er det første vævsfyldstof af sin art, som indeholder en bedøvelse i selve det naturlige fyldstof for at gøre oplevelsen under behandling mere komfortabel end nogensinde før. Det er et kvalitetsprodukt, fordi det giver en langt større værdi for dig som kunde, idet produktet har en blødere gelstruktur, længere holdbarhed helt op til 18 måneder og erfaringsmæssigt giver mindre hævelse lige efter behandling end andre brands på markedet.

Hvordan virker Juvederm som et vævsfyldstof?

Huden består af to lag kaldet epidermis og dermis. Epidermis, som er det yderste hudlag, virker som hudens primære forsvar mod miljøet. Dermis, som er det inderste hudlag, er sammensat primært af bindevæv og virker som et støttenetværk. De fleste rynker og dybere nasolabiale folder er et resultat af den biologisk aldrende proces, som foregår i det inderste hudlag, dermis. Hyaluronsyren (HA), som Juvederm-gelen består af, er et naturligt forekommende molekyle. Som en svamp er dens primære funktion at binde og absorbere vand, som skaber volumen i ansigtet. på denne måde kan hyaluronsyre (HA) opfattes som kroppens indre fugtighedscreme. Som vi aldrer mindskes HA, hvilket bidrager til forekomsten af linjer og folder. Juvederm er således en injicerbar gel, som arbejder for at rette op på dette ved at genskabe HA i huden og dermed hjælpe med at mindske rynker og nasolabiale folder.

Din livsstil har indvirkning på dannelsen af rynker og tabt volumen i ansigtet

Ung og sund hud indeholder en overflod af HA. Som vi bliver ældre, kan sollys og andre faktorer reducere mængden af HA i huden. Manglen på HA får din hud til at miste struktur og volumen, skabe uønskede rynker og folder – som f.eks paranteslinjer omkring din næse og mund. Juvederm er en sikker og effektiv måde at erstatte den HA, som huden har mistet, bringe volumen tilbage og udglatte ansigtets rynker og folder. Ved hjælp af en fin nål injiceres Juvederm i det inderste hudlag for at fylde det bløde væv ud med HA. Det kan ikke mærkes, da bedøvelsesmidlet injiceres samtidig med gelen og kun tager et kort øjeblik. Juvederm er entydigt formuleret og et næste generations HA fyldstof, idet der anvendes en fremstillingsproces, som giver Juvederm sin særlige glat-gel-struktur, der har en holdbarhed op til et år eller mere med kun én behandling.

Voluma (18 mdr)

Volift (15 mdr)

Hvem udfører forundersøgelse og behandling med Juvéderm?

På Jydsk Lasercenter er din sikkerhed og de bedst mulige resultater i forhold til dit ønske og behov af højeste prioritet. Forundersøgelse og behandling med Juvéderm udføres kun af speciallægen. På den måde er du i helt trygge hænder før, under og efter behandlingen.

Før behandlingen

Konsultation med forundersøgelse, journaloprettelse samt mindst 7 dages betænkningstid påkræves af Sundhedsstyrelsen. Konsultationen hjælper dig med at bringe klarhed over hvilken behandling med Juvéderm, der er den bedste for dig og hvilke eventuelle reaktioner, der kan opstå efter behandlingen. Du bør altid gøre opmærksom på dine eventuelle tidligere behandlinger eller sygdomme før en behandling.

Behandlingsforløb

Juvéderm injiceres i huden i små mængder ved hjælp af en tynd nål. Gelen skaber en naturlig volumen, som udglatter linjer og rynker, forbedrer ansigtsformen og f.eks. giver fyldigere læber. Behandlingen er hurtig, sædvanligvis ca. 30 minutter. Behandling med Juvéderm påvirker ikke dit ansigtsudtryk og resultatet er normalt synligt med det samme. Produkterne med Juvéderm er nedbrydelige og forsvinder derfor naturligt fra kroppen. Opfølgningsbehandling er som regel først nødvendig efter 12 måneder, afhængigt af individuelle karakteristika og det behandlede område. Efter behandlingen kan der opstå visse bivirkninger, for eksempel rødme, hævelse, smerte, kløe, misfarvning eller ømhed ved injektionsstedet. Disse reaktioner forsvinder af sig selv et par dage efter injektionen.

Hvem bør ikke behandles med Juvéderm?

Der er ingen øvre eller nedre aldersgrænse for anti-age behandling med Juvéderm (med undtagelse af børn). Speciallæge Frej Studstrup vil rådgive, om du er velegnet til behandling og hvilket produkt der er bedst til netop din hud. Det er ikke kun kvinder som aldrer.

Hvem producerer Juvéderm?

Det amerikanske medicinalfirma, Allergan med multi-speciale indenfor sundhedspleje. Allergan står også bag det originale og velkendte Botox trademark.
En ledsager er altid velkommen til at være tilstede under konsultation og behandling.

Scroll to Top